Здравей, Април! Ела при мен със нежност,
със малко щастие, с една любов,
с искрица неподправена човечност…
Здравей, Април! Бъди за мен готов!
Защото аз съм нова и различна
(прилежно счупеното залепих)
и чакам да съм нечия обична…
по-малко, знаеш, никога не бих.
Здравей, Април! Зюмбюлените нощи,
преплетох ги във своите очи,
с усмивка нежна чакам, искам още…
Здравей, Април! Добър за мен бъди…
© Яна Todos los derechos reservados