Вижте я моята принцеса
се е запътила към мене,
без жал,
хвала коса в едната си ръка.
Усмихвам ти се
мъничка принцесо,
Не ще да ме уплашиш ти
с дъха си леден.
Усмивката ми искаш
да угасиш,
не ще успееш.
Какво от туй,
че си ми принцеса
и ледена си при това.
Щастлив съм от туй,
че мога да обичам,
усмивки да дарявам на света
и са топли при това.
Това - ти не го умееш,
и никога не си била щастлива
от допира с техните сърца!
17.04.2004г.
© Катина Иванова Todos los derechos reservados