Здравей, ти, моя единствена любов
Лирика
Здравей, ти, моя любов, единствена...
Ето, всяко утро с усмивки и с топли лъчи,
нашето слънце стопля нашите сърца...
Здравей, моя любов - завинаги заедно и
щастливи сме ние - Аз и Ти...
Здравей, ти моя любов, единствена...
Аз и Ти - любовта ни слива в едно сърце...
Аз и Ти, моя любов - танца на любовта играем,
когато запеят птиците в парка...
Здравей, ти, моя любов, единствена и неразделна
до смъртта ни и след нея...
© Пламен Дилов Todos los derechos reservados