О, колко са засмени
твоите хубави очи зелени!
Вълшебство носиш в моя дом,
сякаш съм опиянен със ром.
Тез прекрасни очи,
нежни като слънчеви лъчи,
донасят ми хармония и красота -
колко хубаво нещо е любовта!
© Георги Todos los derechos reservados