Така и не научих
любимия ти цвят.
Може би е онзи, в който са обагрени при залез
тъжните лъчи.
Но в целия, изпълнен с багри свят,
най обичам зеленото, що дреме в
твоите очи.
© С. С. Todos los derechos reservados