Земеделие
На сянка под плачеща върба
изпих Загорка, изпуших цигара,
погледнах буренясалите нивя
и спомних си Сивушка и Белчо вола.
Липсва Сивушка и Белчо го няма,
сред бурените строшен Белорус
и цената на нивата голяма -
билет за следващия автобус!
© Алекс учо Todos los derechos reservados