Мога да виждам
отвисоко и отвътре.
Мога да прочета
дъното и многоточията.
Мога да нарисувам
вятър и отчаяние.
Мога да чуя
цъфтежът на върбите
и писъкът на есента...
Мога да дам душата си...
Сърцето...
Любовта си...
Мога да дам!
Да дам!
...
Но не мога да поискам
да летиш с мен.
...
А аз съм птица.
Л,Агония 16 февруари 2007 г.
© Коломбина Todos los derechos reservados