Там където земя и вода
се бият. Има място извън
времето и пространството.
Там никой няма да те обсъжда
какъв си и защо си такъв на
това място противоложностите
се срещат и успяват да
постигнат хармония и баланс
помежду си. Първо обаче
трябва да се премине урагана
от трудности и тогава
земята и водата ще са в покой.
© Стела Матоушек Todos los derechos reservados