Obra no adecuada para menores de 18 años
Мъка в пъкъла? -
Боже! Разкош!
Като нож, посред нощ – разголена…
- Бързо в ъгъла?
- Може – за грош.
Ама нямам и чакам коледа.
Стая в Рая ли? -
Дявол с тамян.
Не желая наслада с Вярата.
Сам след края си –
Баста! Аман!
Ще направя земя за двама.
© Яким Дянков Todos los derechos reservados