13 dic 2013, 23:00

Зима 

  Poesía » Del paisaje
793 0 2

Снежинки красиви политат,

с танца брилянтен се скитат.

Постилат земята ни свидна,

с бяла постеля завидна.

 

Майка земя нежно обгръщат,

с топлина благата и връщат.

Ценна си Зима красива,

Коледа водиш щастлива!

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??