Зимна мечта
Дойде ред и на зимата
мека като коприна,
бяла като ангел,
красива като любовта,
малко хладна, но приятно.
Вън е истинска зима и вали,
вали на едри парцали,
валят красиви снежинки,
сякаш нарисувани от малка детска ръчичка,
а всяка снежинка се превръща
в една несподелена невинна детска мечта!
N.B. Да бъдем по-добри със себе си и приятелите си, не само по празниците, а и през ежедневието си! :)
Автор: Калина Петкова
22.10.08
гр. Русе
© Кали Todos los derechos reservados