15 nov 2007, 16:01

Зимна приказка 

  Poesía » Del paisaje
1001 0 6
Преспи сняг, дървета с заскрежени клони,
над високите дворци лети шейна,
малки стъпки на пораснала принцеса,
малка счупена корона,
хиляди изгубени мечти държа в ръка.

© Антоан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??