Това е нощ на чудеса,
на сбъднати желания
и силна лунна светлина...
Нашепвани от вятъра предания...
Снегът блести и хруска под краката.
Напират думи, но мълча...
Не искам първа аз да нарушавам тишината.
Достатъчно е, че ръката ти държа.
А може би ми липсват думите...?
Излишни и ненужни са?
Навън е зима, а край мен пак литват пеперудите...!?!?
Или снежинки...!?!? Чудни са!
© Ирен Todos los derechos reservados
За Нова година ще ви издам една тайна - ако видите зимни пеперуди пожелайте си нещо. Те сбъдват мечти!