Роклички бели
палавотанцуващи
снежинките валс
........................................
Камина грее
скачащите зайчета
по стените
........................................
Пухкава топка
сънуващопредяща
зимни приказки
...........................................
Чаят запарен
в каничка шарена
ухае здраве
.........................................
Зимата навън
играе си с преспи
гонещ се вятър
© Виолета Минчева Todos los derechos reservados