Зимно ми е, но не плача,
лед сковал е моето сърце,
окови тежки бавно влача,
стиснал аз в юмрук ръце.
Зимно ми е ала със здрача,
падам на суровата земя,
дошло е време да заплача,
нощта заглъхна, сякаш онемя.
Зимно ми е, но сълзи горещи
леда без жал ще разтопят
и демоните в мен се борещи,
за всяка грешка ще простят.
Зимно ми е ,ала вече радостно,
очи отворих за света красив,
като бебе малко, жизнерадостно,
мога аз да съм щастлив!
© Ралица Todos los derechos reservados