Зимно
през юли
Изпратих лятото
с помръкнали мечти,
без време дните летни
скътах в скрина.
А още пазят слънцето
на твоите очи
и оня сладко-топъл
дъх на бриза.
Изпратих лятото
със празни редове -
не ми достигна слънце,
за да ги допиша.
И в преспите през юли
скрих ти стихове...
а те в студа ти -
дишат ли...?!
© Истинска Todos los derechos reservados