Изсушени сълзи
на закопчани с бастуни-щипки
към земята старици
* * *
Река ближе сняг
вятърът пасе мъгла
чисти брегове
* * *
Дъвки изплюти от Бог
изцапани от сажди
залепват по подметките
© Милко Христов Todos los derechos reservados