На баба и дядо, които съхраниха чудото на семейството 50години и продължават да се усмихват един на друг с любов. 50 години... казват, минали са досега от съвместния живот... от началото на любовта. Цяла вечност или къс миниатюрен от живота? 50 години в радост и мъка. 50 години в болест и здраве. 50 години рамо до рамо по криволичещи пътеки и по скоростни магистрали! 50 години днес празнува любовта! Златна обич явно е това! Не загубва нивга стойността си, с всяка криза става все по-ценна, Златна обич... да я отпразнуваме сега! Златна сватба... музика, шампанско и семейна топлина! Златна сватба... чудо ли е любовта?
© Ина Todos los derechos reservados