Честит празник на всички трудещи се хора,
с пожелание за здраве, много любов и щастие!
Неуморно трудят се ръцете,
шият, месят, бродират и плетат.
неуморно трудят се и двете,Ръце даряват ни със здраве,
на лекари, сестри и аптекари...
Ръце строят, ръцете правят
машини, трактори и мотокари...
Поклон труженици по полето,
трудът ви, с чест, за нашите блага,
© Елена Калчева Todos los derechos reservados