Видях те с усмивка в летния ден
и музика тиха се чува в мен.
Докосна ме нежно с тези очи
да бъда с теб са бурни мечти.
Тук е морето и пясъка топъл
и слънцето дава на всичко живот.
Морето е тихо, синьо дълбоко,
а моите мисли, в небето високо.
Косите ти руси в злато се къпят
и вятъра тихо се рови в тях.
Очите ти сини с морето танцуват
златно и синьо е всичко любимо.
© Николай Христов Todos los derechos reservados