''Злобна змия''
Ти имаш различни роли,
за последно те видях като огнена стихия.
Но сега разбрах, че вече не те боли,
защото се оказа злобна змия.
Ах, все ме проваляш и разваляш,
А уж ме обожаваш.
Но сега разбирам, че с огъня си играеш.
Но внимавай, трябва да знаеш.
Може да си зла като злобна змия,
но зная, че си добра, ала може и да се опариш.
Ролята и в този филм свършва
и сега вече ще си друга.
Но ти винаги ще си добра от сърце,
защото на теб ти идва отвътре.
© Кою Коев Todos los derechos reservados