Не е лесно да си змей
с тази липса на девици -
Гладен, знай, не са живей,
че съм на леб и лютеница...
Къде са времената стари,
когато всеки ден бе пир?
От мъка паля тук цигара
и се оплаквам на вампир...
Поне е неговото лесно -
Добре е, стана политик...
За него време е чудесно,
и е известен, и велик...
Че времената са такива -
Вампирски, и за тях, джакпот...
Девичи глад пък мен убива
и моето не е живот...
Оплаках му се без надежда аз,
но ето, че зъбатият ми проговори,
и каза ми "Дай своя глас
за мен и ще решим проблема, Жоре,.."
____
Написано тази сутрин в автобуса :0))
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Бисерка, и на теб усмих 😋