З Н А Ц И О Т К О С М О С А
Имам тънки,фини блокажи
на доста места по цялото тяло,
с желание всеки да ми покаже
актуални грешки от минало отшумяло.
Не се изявяват със крампи,
упорито и тихичко си стоят
и говорят ми конкретно и ясно
за истини,които чрез тях се четат.
Великият език на тялото,
който лека,полека вече ми се отдава,
чрез блокажите ме свързва със Цялото,
а те постепенно започват,да отшумяват...
Благодарение на тях изхвърлих месото от менюто отдавна,
захарта и брашното и тях ги постигна същото,
а аз щастлив,на истинско здраве се радвам,
което зеленчуците,ядките и плодовете ми връщат.
През целият ми живот осъзнат
"хапчетата" са били просто,само осъзнати идеи,
що носят ми здраве и благодат,
с тях истински,смислено се живее.
24.08.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados