3 ago 2024, 15:01

Знаеш ли 

  Poesía » De amor
98 0 0

   

         Знаеш ли     

 

Знаеш ли, че те обичам?

Знаеш ли, че те ценя?

Всеки ден аз ти се вричам,

ти си в моята душа.

 

Вечер дълго не заспивам,

тебе виждам във нощта,

точни думи не намирам

да ти кажа за това.

 

Тези мои чувства знаят

всички шарени цветя,

често, често им разказвам

как за тебе аз тъжа.

 

Розата ми се усмихва,

а лаленцето мълчи,

те не искат пак да има

във очите ми сълзи.

       Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??