11 sept 2009, 13:46

Знаеш ли 

  Poesía
795 0 1

Знаеш ли какво си ти за мен?
Ако да - нека аз да бъда същото за теб.
Знаеш ли къде си ти в мен?
Ако не - нека аз да ти покажа!
Стига да се вгледаш само в моето сърце,
ще откриеш себе си, защото
това сърце отдавна вече не е мое,
а изцяло ти принадлежи.
Знаеш ли какво е любовта?
Ако не - нека аз да ти разкажа...
крилете огнени на една душа,
разперила ги към безкрая,
крилата на една душа,
свободни в полет устремени,
без страх от думичката самота.
А безкраят - все си ти, защото
огън силен в теб гори.
Полетът ми към теб е устремен, защото
аз открих в тебе любовта и
спокойствието на обичта,
дано и ти да ги намериш в мене.
И докато сме живи ний на този свят,
нека огънят ни никога да не угасне...

© Селфи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??