Знаеш ли колко си хубава?
И цветна!
Блестяща!
Искряща!
В очите ти виждам далечен
Океанът тих, бурен и вечен.
Знаеш ли колко си нежна?
И бяла!
Лазурна!
Прозрачна!
Като роза окъпана цяла
от капки роса засияла.
Знаеш ли...
Знаеш ли…
Всъщност, ти си мечта.
Сладка магия
и песен на ангел...
Пламък изгарящ свещта
неистов копнеж във нощта...
София
11.05.2017 г.
© Владимир Владимирович Todos los derechos reservados