8 abr 2007, 13:48

Знай... 

  Poesía
859 0 1


Какво е чувството, когато ме няма,
дали и с тебе е така?
Дали и ти тънеш в бездънна яма,
и умираш в самота?


Какво е усещането, когато ме няма,
дали и с тебе е така?
Дали и ти трепериш в нощта,
примрял от безнадеждната луна?


Веч не искам аз да знам,
обичаш или мразиш моето лице,
само искам ти да знаеш,
че за теб ще бие моето сърце!

© Десислава Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • За годините си много добре пишеш
    Браво!!!
    Поздравявам те, Деси
Propuestas
: ??:??