Когато ме събуди Слънцето
и литнеш от съня ми грешен,
в душата ми пониква зрънцето
на ден чаровен и успешен.
Денят е весел, птичи хор,
оглася синия простор.
И моето сърце тогаз
е солото на тоз екстаз.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados
оглася синия простор.
И моето сърце тогаз
е солото на тоз екстаз."!