ЗОДИЯ “ЧОВЕК”
Дълго чакахме тук новия век
на земята обширна и голяма,
липсва в зодиака зодия “Човек”,
мир и благоволение няма и няма…
Битието не е райска панорама,
слепи са душите в светъл век,
бунище е нашата земя голяма,
не се роди човекът в зодия “Човек”…
© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados