31 ene 2012, 20:57

Зов 

  Poesía » De amor
601 0 2

Мила,
слънцето изгря.
Направил съм кафе.
Закуска съм приготвил.
Стани.
Ела.
При мене  остани.
Да помълчим
и в миг вълшебен
да се слеем.

Една душа.
Едно сърце.
И роза помежду ни,
кристално чиста,
бяла и ефирна.

Мила,
моля те, ела.
Отговори ми.
В просъница те търся.
Теб те няма.



tanelia
18 юни 2011

© Мариана Георгиева -Танелия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??