4 feb 2008, 19:43

Зов за помощ 

  Poesía
729 1 10

Деца нещастни на света родени,
жадуващи за малко топлина.
Деца от свободата си лишени,
сковани от бездънна празнина.

Деца невинни, тягостно израсли,
копнеещи за ласки и любов.
Деца наивни, с рани незарасли,
тъгувущи за добрина и зов.

Деца самотни, търсещи надежда
и мъничка искрица светлина.
Жалеещи за празнична одежда,
с която да посрещнат ранина.

Деца прекрасни, търсещи звездата
на щастието и на радостта.
Деца, недонаписали чертата,
която ще пробуди съвестта.

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??