13 ago 2004, 14:46

Зряла младост 

  Poesía
973 0 1
Кураж в препоръката препратен
е като стъклена солница.
Желанието в неволя е обляно
и чупи се частица по частица.
В отраженията набрали скорост
се включват дневен стрес без думи
и истината не говори..
магията да не отрови помежду ни.
Безкрайно е търпението, взело
с хладен полъх, без упойка
онази чудна млада зрелост
на бистър поглед, свежа стойка,
но не усещаме в различия
животът си, закърпен вчера
и утре ще сме по-величествени
ако за прошка се намерим.

© Ниела Вон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??