Зрънце щастие
Малки семенца засях,
със любов ги напоих.
Знаех, че във тях
притаен животът спи.
Как природата е сътворила
толкоз много красота!?
Нещо малко, но велико -
живородната искра!
Зрънце щастие посях-
то отплаща се с реколта.
Радва моята душа
със плода на любовта.
© Петя Борисова Todos los derechos reservados