превърнала съм се
в зверче
дивея
хапя
скачам
обяздвам
нереални
светове
закачам се
и пак
се закачам
на филми
плача
и наяве също
понякога
умирам
вечерта
но винаги
се раждам
на разсъмване
очаквам
да се гоня
... с вятъра...
© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados