6 jul 2011, 23:36

Звезда в морето 

  Poesía
684 0 2

Красотата скучае.

Топлината пак е на

този хал

и наддава искри.

Славата със спорт ли

е свързана, или

с надежда голяма

за мисли безпомощни

да се върнем при мама.

 

 

06.07.2011г.

© Кристиан Неделчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??