Звезден танц - любов безкрайна,
полет чуден, без крила.
Две души, а не тела,
сливат се от нежна тайна.
Музиката пресияйна
ражда нови светила.
Звезден танц - любов безкрайна,
полет чуден, без крила.
Обич силна и омайна,
винаги във нас била,
Вечност я зове: " Ела! " .
Няма приказка случайна...
Звезден танц - любов безкрайна.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados