В живота имах си звездица,
но облак зъл бързо нея скри,
а мечтаех да летя кат птица,
о, Боже, моля те, болката спри!
И като пеперуда щастието отлетя,
сърце тлее от болка силна
и в миналото остана тя -
моята девойка чудна...
© Георги Todos los derechos reservados