Тя, Жената, дето крачи до мен,
не е само Нежност и Чувство.
Тя е Изгревът, Светлият ден
и Нощта със косите си спуска.
Тя е мъжката моя сълза,
но ми дава криле за мечтите!
Тя е Виното, Хляба, Солта!
Тя е блясъкът див във очите!
Тя отдавна не ходи с пола
и бижута бутикови няма.
Тя е просто красива жена,
а очите И са поляна.
Боже мили, и аз,
щом ти дойда гост на небето,
направи ме щастливец тогаз,
та в звездица за нея да светя!
© Красимир Дяков Todos los derechos reservados
Тя е блясъкът див във очите!"
И навярно когато във себе си
приютява достойно признание.
Тя е щастливата принцеса
във кралството на мъжките желания!
Аплодисменти!!!