Звездичка от небето падна,
жълта мъничка звезда
и аз си пожелах една мечта,
красива моя мъничка мечта.
Мина ден, след него два
и сбъдна се моята мечта,
щастлива аз във стаята стоях
и гледах весело света.
Замислих се за миг и се поспрях,
тогава ненадейно осъзнах,
че моята мечта
бе погубила една звезда!
Звездите падат от небето,
за да носят щастие навред,
за да направят по-добър света,
те дават своята душа!
06.09.2006 г.
© Яни Todos los derechos reservados