Звездичка в мен
Една звездичка грее в мен,
в сърцето си я нося.
Щастлив тя прави моя ден
и тича в него боса.
Ръце протяга, смях звъни
от думичките и игриви,
а пламъчета в двете ú очи
пак обещават ласки диви.
И дните с нощите се сливат,
сърцата наши както бият.
Сто кончета препускат пак
между бедрата ú игриви.
И чак във утринния здрач,
когато в нега тя заспива,
звездите гаснат в полумрак,
в сърцето ми любов извира.
© Аластор Todos los derechos reservados