...
Звездна пепел се сипе
.
Иглата ярка
на лъч от прозрения
дантели плете -
прикриват жарки
звезди - като белези -
в нестинарско небе.
Изтляват под утрото.
Звездна пепел се сипе...
Мъгла...
.
© Дивна Todos los derechos reservados