Визуална представа за живот
Изкривена реалност на любов
Животинска ярост, безметежен глад
Самотни прелести в безмълвна страст
Спонтанна тревожна красота
Бистро небе, неземна свобода
Всепоглъщащи лъчи в зверски стон
Непростимо изкушение, мелодичен тон
Стряскащ пламък, притискащи тела
Необуздан първичен сблъсък
Намерени сърца.
© Деница Филева Todos los derechos reservados