Повдигам пердето на времето
И гледам напред в хоризонта.
Привързвам товара на стремето
И тъпча рубежа на фронта.
Подреждам във стихове думите –
предлагам ви моите мисли.
И търся загрижено друмите
животът ви да се осмисли.
Не блясвам със песенни хитове
И нито подслаждам нещата.
Но всеки от моите стихове
е живо зърно за душата.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Поздрави и хубав ден!