29 дек. 2005 г., 07:36

" " " 

  Поэзия
569 0 0

 

Ще изплета от думите

за тебе есенен, букет примамлив.

Ще целуват цветята вместо мене,

очите ти и твоите ръце.

Ще ти разказват тихо и спокойно

за моето обичащо сърце.

Послушай ги и довери се.

О, не на мен

на слънчевите им лица!

 

© Елена Бързева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??