Ще изплета от думите
за тебе есенен, букет примамлив.
Ще целуват цветята вместо мене,
очите ти и твоите ръце.
Ще ти разказват тихо и спокойно
за моето обичащо сърце.
Послушай ги и довери се.
О, не на мен
на слънчевите им лица!
© Елена Бързева Всички права запазени