Молитва... Песен. Стон.
Думи за нежност.
Изтъркан стар жаргон.
Сълзи и дъжд.
Слънце и усмивка.
Сърце, откраднато веднъж.
Очите като вино пивко.
Лъжите – истина.
Нощта да стане ден.
Вчера днес да бъде.
А утре – в други ден.
Да върнем вчера
всички искаме.
Да сбъркаме отново...
да си изтрием мислите.
Да бъдем очаровани.
Да сме отново там.
Където с теб започнахме.
При вчерашния плам.
Стон...
Песен във една молитва...
Дом...
Налудничави мисли...
© Крис Все права защищены