7.07.2006 г., 11:00 ч.

*** 

  Поезия
758 0 5

Молитва... Песен. Стон.

Думи за нежност.

Изтъркан стар жаргон.

Сълзи и дъжд.

Слънце и усмивка.

Сърце, откраднато веднъж.

Очите като вино пивко.

Лъжите – истина.

Нощта да стане ден.

Вчера днес да бъде.

А утре – в други ден.

Да върнем вчера

всички искаме.

Да сбъркаме отново...

да си изтрием мислите.

Да бъдем очаровани.

Да сме отново там.

Където с теб започнахме.

При вчерашния плам.

Стон...

Песен във една молитва...

Дом... 
Налудничави мисли...  

© Крис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??