1 июл. 2015 г., 20:52

*** 

  Поэзия » Другая
437 0 2

Аз те търсих, моя любов!

Къде си?...

Изригват в мене вулкани

и чувства дълбоки, неразбрани.

 

Аз те търсих, моя любов!

Неуморно те търсих

и сред звездите, и на земята,

а ти си била вътре в мене,

скрита дълбоко в душата.

 

Аз те чаках, моя любов!

Години те чаках, дори векове,

а ти си била вътре в мене,

носеща мъдрост

от далечни светове.

 

Прояви се, моя любов!!!

Прояви се в сърцето и в  душата,

възкрасвай во веки с изгрева нов,

а после тихо заспивай с луната.


 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря!!!
  • Много красива, нежна и мила творба си сътворила, Марияна!
    Щом човек търси нещо, намира или преоткрива в себе си!
    поздравление и Ведро настроение!
Предложения
: ??:??