Аз те търсих, моя любов!
Къде си?...
Изригват в мене вулкани
и чувства дълбоки, неразбрани.
Аз те търсих, моя любов!
Неуморно те търсих
и сред звездите, и на земята,
а ти си била вътре в мене,
скрита дълбоко в душата.
Аз те чаках, моя любов!
Години те чаках, дори векове,
а ти си била вътре в мене,
носеща мъдрост
от далечни светове.
Прояви се, моя любов!!!
Прояви се в сърцето и в душата,
възкрасвай во веки с изгрева нов,
а после тихо заспивай с луната.