25 апр. 2007 г., 08:59

* * * 

  Поэзия
525 0 0

Снощи споменът наxлу

във главата побеляла,

колко просто - сякаш вчера

тук до мене бе стояла.


И дори след толкова години

помня твоя смях кристален,

но и помня онзи миг -

онзи миг така кошмарен.


Беше есен, дъжд валеше,

вятър брулеше листата.
Каза "Сбогом" и побягна,

бързо скри се във тъмата.


От тогава минаха години,

още чакам да се върнеш.

Да прекрачиш прашния ми праг

и с любов да ме прегърнеш.


Във очите ти красиви, чисти,

една сълзица да заплува.

Чакам... но не идваш, мила,

само споменът нахлува...

© ПразеН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??